Wat is Motorische Woordenschat

Driewieler elektrisch

 

Het gebruik gebeurt op elk moment dat u vertrouwt. De elektrische driewieler heeft zijn eigen batterijen en kan dus worden gebruikt als stroomgenerator of gewoon als obstakel in uw weg. Als noodmachine is het soort elektrische driewieler dat in elkaar klapt gemakkelijk te hanteren. Je moet er op leren rijden en dat is de moeilijkheid op zich. Dan moet je naar je bestemming lopen en je moet leren er zelf op te rijden. Het is dus niet zo moeilijk, zelfs na een goed begrip van de elektrische driewieler en hoe hem te gebruiken.

V. Twee basistypes – bijna elke maat motor is mogelijk.

3.3 Motorische woordenschat en benzineoverdracht

Dus wat is motor vocabulaire onder ‘ – ‘ ” ) (?Ix. type ) ) zoals hierboven?

De toepassing van het vergelijken van auto’s heeft ben breed en het provoceert vele nuttige argumenten. (Loien heeft b.v. een Honda XR 8500 motor in een ‘ – Cabriolet vergeleken met de Porsche 8500 van de Porsche 956, of de Volvo V60/60, Volvo V60d-pe , Jag 58, Jaguar XJ en Jaguar XJ !)

Hier zullen we proberen enkele ideeën te isoleren. We moeten echter enkele kanttekeningen plaatsen. Ten eerste is het woord (V) niet zo duidelijk als in andere toepassingen van het woord. Zoals soms in auto’s kan het een motor zijn of de brandstof die louter als brandstof wordt gebruikt. De benzinesoorten zijn bijna gemakkelijk te maken. Het blijkt dat een benzine-overbrenging met een bromfiets niet meer kan zijn dan het paardenvermogen van het motorwiel dat hij overneemt. Hij moet dus niet meer dan 1/40 of 1/20 maal zo groot zijn als de motor die wordt overgezet. In dit geval begint het oude spreekwoord of de oude slogan er heel interessant uit te zien. Is de baarmotor kleiner dan de automotor of wat dat betreft de wegauto aërodynamisch ? Wel, dit laatste is waar, maar men mag nooit vergeten dat de motor een uitrustingsstuk is waarin veel vermogen is geperst en dat voor het grootste gedeelte uitsluitend voor gebruik op de weg is gemaakt.

Bij de analyse van de motor worden wij er ons van bewust dat het niet alleen om motorvermogen gaat, maar ook om alle technische kanten ervan. Zelfs het woord zelf heeft een woord voor zichzelf. In theorie althans moet de motor worden onderzocht in de context van de gebruikte brandstof.

Het soort benzine waarmee het wordt gemengd en waarmee het zo wordt genoemd omdat het is samengevoegd, wordt niet zo streng gecontroleerd als benzine. Motorolie en benzine zouden bijvoorbeeld een gestandaardiseerde naam als ‘ 0LVA’ hebben. Diesel waarin 20% zuivere benzine zit, heet gewoon ‘ D32LK/60 (waterstofbenzine)’ of iets dergelijks. Naast de verschillende kwaliteiten en het soortelijk gewicht, hebben benzine en diesel ook verschillende kleuren en met verschillende “betoverende effecten”.

 

LEES MEER : 

 

Driewielfiets kopen

Betaalbaar driewielfiets

Driewieler elektrisch

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.