Wat is geesteswetenschap eigenlijk?

Magie boek

 

Aan de ene kant is een magie boek iets dat duidelijk buiten de fysische wet staat. Anderzijds is het iets dat niet zichtbaar is, maar wel kan worden gevoeld of waargenomen.

EthericalScience / Etherische wetenschap wordt gedefinieerd als:

“De tak van wetenschap die zich bezighoudt met de eigenschappen van materie en energie, met inbegrip van hun eigenschappen en interacties in de vorm van krachten, energie-transformaties, toestanden van materie, druk, energie en momentum en de kwaliteiten van materie en energie.” etherisch

Zoals we kunnen zien, is Etheric vergeleken met fysische wetenschap ailts.

EsotericScience houdt zich bezig met:

“De onthulling van de psychische inhoud van iemands hart, geest en ziel, en de invloed daarvan op alle andere componenten van zijn of haar werkende wezen.”

Vandaar dat de mens op dit niveau nog niet uit de gevangenis is, en slechts voorzichtig is met de inhoud van zijn hart, verstand en ziel, die afkomstig is van en uitgaat van zijn geestelijke of psychische sfeer.

Dus, op dit niveau, hebben we te maken met:

Van een persoon:

Hun gedachten, gevoelens, emoties, driften, ambities, wilskracht, dromen, paranormale indrukken, inzicht, en zelfbesef als geheel.

Hun Aura: een elektromagnetisch veld rond het menselijk lichaam.

Hun geest: een soort computer met kunstmatige intelligentie. Een geest die in staat is verschillende gemoedstoestanden toe te kennen aan verschillende stimuli zoals: voelen, aanvoelen, anticiperen, herinneren, positief en negatief. Hij houdt miljoenen schijnbaar ongerelateerde zaken bij en relateert daaraan: gedachten, gevoelens, emoties, dromen en aangeboren verlangens. De computer is geprogrammeerd om een vooraf bepaald patroon van vrolijk, blij en opgewekt materiaal te produceren. Logische en/of Programmeurs, leiden een complex leven, en hun genialiteit ligt in de mechanica van hun innerlijke computer, een geest, en programma’s, zoals: ‘van mij is dit, dat en het andere’. Zij jagen doelbewust op goudklompjes, maar vinden die nooit, hoewel zij experts kunnen worden in het diep graven in een onbewustzijn, universa binnen universa, eeuwig hopend het universum te kraken. Het is niet het goud dat zij zoeken, maar het vergankelijke, onbetaalbare en adembenemende leven zelf, de met goud besprenkelde hutton van kennis van de primaire werkelijkheid van God en het Leven.

 

LEES MEER :

 

Mysterie boek 

Boek schrijver 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.