Hoe vermijd je de meest voorkomende fouten als je een schommel hebt

Exclusieve datingbureaus

Niet elke vrouw is op zoek naar een relatie, sommige zijn op zoek naar gewoon een goede sex. Het maakt niet uit of u degene bent die door de man wordt uitgekozen of degene die door de dating service wordt geïnterviewd, u zult op uw gemak zijn wetende dat u bij Private Matchmaking in veilige handen bent.

Ik heb gemerkt dat het heel belangrijk is om een vrouw te kiezen die bij je past. Je wilt niet de verkeerde tijd maken! Simpel gezegd, als je springt in bed met de eerste vrouw die je ziet dat betekent niet dat dat is degene die te krijgen om te gaan all the way! Ontmoet altijd een nieuwe vrouw voor je volgende serieuze relatie!

Tegen de tijd dat u dit artikel hebt gelezen, zult u sommige van de ideeën die ik hierboven heb verwoord, misschien heel vertrouwd vinden. Wat ik nu schrijf is echter om u te helpen enkele van de veelgemaakte fouten die ik zelf in het verleden heb gemaakt, te vermijden.

1. Dronken naar kantoor komen

Ik heb dit vaker zien gebeuren dan ik me kan herinneren. Iemand die dronken is, neemt geen goede beslissingen en is al snel een verloren zaak op het kantoorfeest. Als je drinkt, wat je ook doet, zul je merken dat je met je collega’s in bed kruipt en je afvraagt waarom je haar niet alleen kon krijgen. Als je dronken bent, ben je een tastende dwaas en zul je niemand aantrekken behalve de dronkaard.

2. Te veel tijd doorbrengen met je drinkmaatje

Het is bekend dat alcoholmisbruik je neiging tot impulsief gedrag versterkt, maar het zorgt er ook voor dat je je objectiviteit in sociale situaties verliest. Je eindigt met je drinkmaatje te praten over het laatste nieuws, en vergeet dat er iemand in de kamer is die jullie gesprek zou kunnen afluisteren. In plaats daarvan zijn jullie beiden verbonden in jullie denk- en drinksessie. Als je merkt dat dit in je relatie gebeurt, moet je serieus overwegen om er met haar over te praten.

3. uit elkaar groeien niet van dezelfde dingen houden

Je houdt niet van dezelfde dingen op dezelfde manier. Ik heb eens een stel gezien dat goed met elkaar kon opschieten, maar ze dreven uit elkaar als het ging om de manier waarop ze de dingen graag hadden. Ze waren blij met elkaar, maar ze leefden niet samen. De persoon die het meest verliest als ze beiden praten over de dingen die ze niet leuk vinden, is de persoon met wie ze een verhouding hebben.

4. Een gesprek over je problemen

Wanneer je emotioneel uit elkaar drijft, is het een goed idee om er met je partner een gesprek over te hebben. Het is het beste om het probleem als een team aan te pakken. Als je het alleen doet, is de kans groot dat je er te veel van overstuur bent om er openlijk over te praten. Maar als je het als een team oplost, kun je de reactie van je partner inschatten en je gedrag aanpassen.

Ik hoop dat deze trucs je zullen helpen om je volgende kans te zien om een swingende hete nacht met je partner te hebben.

Lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.