Hoe maak je je baby gezond

Hapjes baby

Elke ouder wil dat zijn kind gezond en wel opgroeit. Pyramid Host heeft een innovatief programma ontwikkeld dat ouders kan helpen bij het vinden van voedzame hapjes die ook geschikt zijn voor de baby. Dit programma heet, “iesta time”. Het is een tijd gereserveerd voor ouders om een beetje te ontspannen in hunAMI hoeksteen van gezonde, gezonde voeding. Om deze ontspannende tijd te maximaliseren, bestaat het programma uit vier seminars, elk onekesparend een ander concept in hoe te hebben kalm, kalm, en gedrag gezondheid.

Chilipepers en kuikens drinken met zes maanden water zonder toegevoegde suiker, maar om het proces te voltooien moet de baby minstens één kopje water per dag drinken.Gedurende deze tijd eet mama een beetje en ook jij krijgt te proeven naarmate je baby gewend raakt aan de herhaalde inname van voedsel. Dit is ook het moment waarop u leert welk voedsel van mama verteerbaar is en welk niet. U kunt de informatie aanvullen door kleine stukjes belangrijk voedsel in een blender te doen – een goed voorbeeld is een stukje udon noodles. De ingrediënten zijn citroensap, water en melk. Hak nu de groente fijn en doe het in de blender, druk op de knop en in een paar seconden krijg je een voedzame maar verrassend smakelijke smoothie.

Met vier maanden eet mama een energiereepachtige substantie, vergelijkbaar met yoghurt met een smaakje. U zult precies hetzelfde krijgen als u dit doet. Echter, om de smaak te veranderen, gebruikt u vers fruit. Zuivelproducten zijn niet echt nodig voor de consumptie van de baby tijdens de eerste vijf maanden. U kunt echter kleine hoeveelheden kaas gebruiken om een minder onsmakelijke smaak te creëren.

Op zes maanden, wordt het belang van vloeibare inname voor echt groeiende kinderen gemaakt. U zult precies hetzelfde krijgen als u dat doet. Maar in plaats van een glas melk, krijgt u een beker water. Een beker water komt overeen met ongeveer 240 ml. Mama’s controleren bijna altijd of de kleintjes genoeg drinken, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn, want er is altijd geduld nodig.

Zwangere dames moeten niet vergeten het goede voorbeeld te geven aan hun baby’s. Dames mogen niet afhankelijk zijn van nog geen melk-shake, die vaak een goede vervanger is voor babyvoeding. Een vrouw kan bijvoorbeeld één portie van een vol blikje gebakken bonen nemen. De voedingstabel voor zes maanden bevat granen, dus voor een energieboost op basis van granen kan ze een portie van een halve kop van een van beide, een glas melk, een blikje tonijn ter grootte van een snack, een banaan, en een halve kop verse aardbeien consumeren.

Naarmate de moeder of de vader ouder wordt, is het mogelijk de borstvoeding te blijven verbeteren. Daartoe moet het echtpaar zich laten voorlichten en de raadgevingen van de professionals onthouden.

Er zijn veel websites beschikbaar metumproductives die iemands vorderingen bijhouden. Een bijzonder goede is MyPyramid Guide. Zij hebben ook grafieken voor de leeftijd van 9 maanden en ouder.

 

lees meer

Babyvoeding gezond

Gezonde babyvoeding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.