Het perfecte tijdskader

Beste babyvoeding

 

Wij begrijpen dat sociaal eten met andere baby’s meestal erg leuk is als de baby jong is. Maar als volwassene ga je misschien niet zo goed om met sociale uitjes en vind je het misschien moeilijk om tijd vrij te maken voor gezondere keuzes.

4 maanden is de perfecte periode om vast voedsel te introduceren bij baby’s. Maar welk voedsel moet je serveren? Wij onderzochten dit onderwerp met de informatie die je nodig hebt om in deze situatie te slagen.

vast voedsel dat voldoet aan de behoeften van de FUNCTIE van een baby. U moet zoveel mogelijk van deze dingen aanbieden. Ten eerste zullen veel jongere kinderen het beter doen op vloeibaar voedsel dan op vast voedsel. Ook is het goed om een heel kleine hoeveelheid voedsel te serveren, maar serveer niet meer dan wat babyGeeft. Voor oudere kinderen kan het nodig zijn om ook wat vast voedsel te serveren. U kunt erop vertrouwen dat oudere kinderen goede keuzes zullen maken.

willen we graag onze favoriete babyhapje-ideeën met u delen. Het zijn eenvoudige ideeën, maar de resultaten zijn prachtig. Hier zijn ze:

1. Als je een baby onder je hoede hebt, moet je altijd rekening houden met de kwaliteit van het voedsel dat je ze geeft. Ten eerste, veel jongere kinderen gaan liever voor een cracker, stuk fruit of wat cornflakes dan een banaan. Wij hebben gemerkt dat wanneer we beginnen met fruit en groenten te introduceren, onze baby’s dit soort voedsel gaan lusten.

2.Als je een vitaminerijke veggie traktatie wilt aanbieden, hou het dan bij diegene die maar een paar ingrediënten hebben. Zoals broccoli en wortelen. Wortelen en broccoli zijn een krachtig team dat goed samen gaat. Vereenvoudig de ingrediënten zo veel mogelijk, en je gunt jezelf een gemakkelijkere tijd bij het serveren van een voedzame vegetarische traktatie.

3.Als je voedsel op basis van granen gaat serveren, denk dan niet beperkt. Denk grenzeloos. Je lichaam heeft zoveel meer nodig dan vier ons rundvlees, kip, vis of kaas per dag, dit zijn kwaliteitseiwitten die je lichaam kan gebruiken om te groeien en te spelen. Bijvoorbeeld, 4 ons kaas bevat 10 gram eiwit, terwijl 4 ons mager rundvlees slechts 6 gram bevat.

4.Hoe zit het met het serveren van wat lekkere vetten? Ja, eigenlijk heeft je baby wat gezonde vetten nodig om te groeien en een goede ontwikkeling van de hersenen te hebben. Onthoud dat dezelfde richtlijnen gelden.

Lees meer:

Groentehapjes

Babyvoeding gezond

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.